Wednesday, May 15, 2013


ΒΟΣΤΩΝΗ - ΑΦΙΞΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Στη Βοστώνη αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαϊου 2013 ο Aρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, πραγματοποιώντας την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, προσκεκλημένος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου. Στην αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου Λόγκαν της Βοστώνης τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος Ιφιγένεια Καναρά, ο πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού π. Νικόλαος Τριανταφύλλου, ιερείς της Μητρόπολης και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων.


 Η χορωδία της Θεολογικής Σχολής έψαλε τη φήμη του Μακαριωτάτου, ενώ οι μαθήτριες Μάγκυ Πατσάουρα, Λία Βασιλειάδη και Ελευθερία Λαμπροπούλου του προσέφεραν ανθοδέσμες. 



 Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συνοδεύουν ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Επίσκοπος Διαυλείας κ. Γαβριήλ, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, ο π. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, Γενικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποιμαντικής Μέριμνας, Πολιτισμού και Επικοινωνίας της Ι.Α.Α. και ο Ιεροδιάκονος Επιφάνιος Αρβανίτης.
PHOTOS:DIMITRIOS PANAGOS

No comments:

Post a Comment